וובינר: בניית ערך חברה עם פטנטים לאבטחת סייבר
שודר ביום שני, 08-02-2021
ההבדלים המכריעים בין יהלומים לזהב שוטים: הצטרפו לשותפים הבכירים של חברת “פניגן” כדי ללמוד כיצד להפוך את הפטנטים של החברה שלכם לבעלי ערך, ברי אכיפה וניתנים לשיווק
אודות ההרצאה
פטנטים לאבטחת סייבר יכולים להיות שווים מיליארדי דולרים, כפי שהוכח לאחרונה בהכרעת בית המשפט ההיסטורית בתביעה שהוגשה נגד חברת Cisco. על מנת להשיג ערך רב, צריך להשקיע מראש בפיתוח פטנטים חזקים ואסטרטגיים. אך לעתים קרובות חברות אינן מעריכות את הצורך להשקיע כראוי באסטרטגיית פטנטים בשלב מוקדם יותר של פיתוח המצאות חדשות. אותן חברות נוקטות בגישה של “סימון תיבות” ברישום פטנטים שמתמקדת אך ורק ב-“השגת פטנטים”. פטנטים אלו סובלים מטעויות שניתן היה למנוע בזמן עריכת הבקשה ובמהלך בחינתה – טעיות אלו מוחקות את השווי של הפטנטים והופכות אותם לחסרי ערך.
בהרצאה מקוונת זו, השותפים הבכירים של חברת “פיניגן”, אליוט קוק וג’פרי ברקוביץ, יסבירו על ההבדלים המכריעים בין יהלומים לזהב שוטים תוך התמקדות בפטנטים לאבטחת סייבר. הצטרפו אלינו כדי ללמוד כיצד להפוך את הפטנטים של החברה שלכם לבעלי ערך, ברי אכיפה וניתנים לשיווק. (ההרצאה באנגלית בלבד).
לקריאת המאמר: בית המשפט האמריקאי קבע שפטנטים בתחום אבטחת סייבר שווים כמעט שני מיליארד דולרים, אך מדוע?
אודות המרצים
ג’פרי ברקוביץ משמש כראש תחום טכנולוגיות האלקטרוניקה והמחשבים בחברה. הוא מתמחה בליטיגציה (התדיינות משפטית), ייעוץ ללקוחות והליכי רישום פטנטים לרבות אמצאות בשיטות עסקיות ואמצאות תוכנה.
אליוט קוק עוסק במגוון תחומים משפטיים הנוגעים לקניין רוחני, הכוללים ליטיגציה של פטנטים, התנגדויות לפטנטים, תביעות פטנטים ומונטיזציה (העצמת רווחים) של פטנטים.
Finnegan
“פניגן” היא אחת הפירמות הגדולות בעולם בתחום הקניין הרוחני ובעלת 10 משרדים ברחבי העולם. “פינגן” מהווה מקור נבחר לחברות ישראליות ומייצגת 180 מהחברות המובילות והמתוחכמות ביותר בישראל, ומסייעת לחברות לנווט בין מחלוקות קניין רוחני והליכי הפרת פטנט ומעניקה ייעוץ כיצד להגן על הטכנולוגיה מבחינה אסטרטגית כדי למקסם את ערכה, לנהל תיקי פטנטים ולפתח ערוצי הכנסות באמצעות פרקטיקות פטנטים ורישוי יצירתיות.
צפייה נעימה!
כל הזכויות שמורות © אין לשכפל, להעתיק, לצלם, להקליט, לתרגם, לאחסן במאגרי מידע; לשדר או לקלוט בכל דרך או בכל אמצעי אלקטרוני, אופטי או מכני או אחר – כל חלק שהוא מהחומרים שבסרטון זה. שימוש מסחרי מכל סוג שהוא בחומרים הכלולים בפעילות זו אסור בהחלט